Kombiner dine hobbyer – aktier og fiskeri

Sponsoret indlæg fra Christian Soelberg Due

Hvis du er en som holder af at fiske, og samtidig også kan lide at investerer i aktier, men ved ikke helt hvad din næste investering den skal være. Så kan du heldigvis kombinere de to. Du kan fortsætte med at fiske, om det er kystfiskeri eller om du sejler ug og sætter garn hver morgen, så kan du få tjent penge ind sammen med at du haler fiskene ind. Akvakultur er nemlig den sektor indenfor fødevareindustrien som vokser hurtigst. Ifølge FN’s fødevare- og landbrugsorganisation, så vil hele den globale menneskelige befolkning spise 20 millioner tons fisk, i 2030. Altså om mindre end ti år. Der bliver udviklet og forbedret i industrien hele tiden, så man kan imødekomme den stigende efterspørgsel. Der bliver altså kun flere penge at tjene på markedet. Så kombiner dine investeringer med dine hobbyer, og gør det at investere endnu sjovere.

De forskellige investeringsmuligheder indenfor fiskeri og fødevareproduktionen

AKVA Group

Af de nordiske aktier inde for området er der AKVA Group, som er fremstillingsfirma fra Norge. De laver forskellige apparater til akvakultur, som for eksempel stålburer og plastikburer. De laver også fodringssoftware. Dette firma blev oprettet i 2006, hvor de samlede AKVAsmart, Helgeland Plast og Wavemaster. Det er noteret på Oslo Børs, og har forretning i otte forskellige lande. 

Bakkafrost

Næst er der Bakkafrost som er et førende firma af produktion af laks, fra Færøerne. De har forskellige egne lakseprodukter, og er en af verden mest vertikalt integrerede opdrætning af laks. De sørger helt selv for alting, hele vejen igennem, fra foder, til det færdige produkt. Dette giver en høj kvalitet. 

Lerøy Seafood Group

Derudover er der Lerøy Seafood Group, som er en af de ledende virksomheder i hele verden, inden for fisk og skaldyr. Dette er et firma som går helt tilbage til 1899, hvor de først startede forretningen. Deres kerne er produktion af laks, ørred, fangst af hvidfisk, forarbejdning af fisk og skaldyr, udvikling af produkter, markedsføring, salg og distribution. De har altså et bredt spektrum, som de arbejder med hele året rundt. De har 4500 arbejdere, som leverer nok skaldyr og fisk til fem millioner måltider, som de leverer til mere end 80 forskellige lande. De havde en omsætning på cirka 17,2 mia. kroner i 2016. 

Dette er kun tre muligheder for at investere i et voksende marked, hvor der selvfølgelig er mange flere. Der er også globale aktier i for eksempel, Tassal Group, Pingtan Marine, High Liner eller Clearwater Seafoods. Der er altså masser af muligheder for at få købt aktier indenfor området.

Den bedste måde at investere på

Når du så står og fisker i dine vaders ude ved kysten en tidlig morgen, så kan du nemt og hurtigt følge med i dine aktier, selvom du er langt fra din computer. Der er nemlig mulighed for at kunne holde styr på dine investeringer på mobilen. Du kan nemt og gratis installere en app på telefonen, hvorfra du ikke kun kan holde øje med dine nuværende investeringer og aktier, men du kan også se de seneste nyheder fra markedet, og endda købe nye. Det kan gøres med investeringsplatforme som for eksempel eToro. Dette er også helt uden nogle omkostninger eller gebyrer som oprettelsesgebyrer. Du kan altså komme i gang helt gratis og uden omkostninger med det samme, lige fra din mobil. Så kan du altid have dine investeringer med i lommen når du er ude, enten på arbejdet eller når du er ude og fiske. Der er masserer af måder at gøre investeringslivet nemmere på. Du kan også sørge for at få dig selv en aktiesparekonto. Med sådan en kan du få en lavere beskatning på 17% med lagerbeskatning, når du investerer i dine aktier. Her er altså en mulighed for at spare en hel del penge, på de penge du for eksempel investere i fiskebranchen med dine nye AKVA Group aktier. Der er altid måder at gøre det endnu nemmere at investere på, eller måder hvorpå at du kan sørge for at få mest muligt ud af de aktier at du køber. Du kan hurtigt og nemt finde tip, råd og vejledning når det kommer til investeringer. Det kan være ting sådan noget som en aktiesparekonto, eller hvilke aktier der er populære hvornår.

Erik - Oceankaj.dk

Erik - Oceankaj.dk

Jeg er lystfisker i København og her på siden deler jeg mine bedste fisketip med dig. Især til Oceankaj og andre steder i Nordhavn.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Oceankaj
Logo
itemscope itemtype=”http://schema.org/Organization”> FB