Her på siden finder du de bedste tilbud på billige fiskestænger lige nu. Vi har samlet 800+ fiskestænger fra en række populære danske webshops. Så kan du altid finde et godt tilbud!

Vi har gjort det nemt for dig at søge med menuen nedenunder. Her kan du sortere i udvalget på type af fiskestang (fx spinnestang), brand (fx Shimano) og pris. Du har også mulighed for at vælge kun at se fiskestænger på tilbud lige nu.

Mest populære forhandlere

Stangtype
Brand
Pris
Vis kun tilbud?
Viser
fiskestænger
99 kr.
149 kr.
Abu Royal Commodore 3'6 >200gr
109 kr.
149 kr.
ABU Commodore 3,6' hav/bådstang
129 kr.
149 kr.
Ron Thompson Refined Expedition Tele
139 kr.
Ron Thompson Polestang
149 kr.
399 kr.
Ron Thompson Refined Spin
149 kr.
Fladen Daisho Compact Pole
189 kr.
Daiwa Ninja Polestang
199 kr.
Kinetic Fantastica CC Spin
199 kr.
Berkley Cherrywood HD Spin
209 kr.
Daiwa Crossfire Spin
229 kr.
Daiwa Crossfire Tele Spin
240 kr.
Westland Rock 8' - Spinnestang
240 kr.
Westland Rock 10' - Spinnestang
240 kr.
Westland Rock 7' - Spinnestang
240 kr.
Westland Rock 9' - Spinnestang
245 kr.
Fiskestangsholder med beslag
249 kr.
299 kr.
Shimano Alivio DX Spinning
249 kr.
Ron Thompson Steelhead Iconic Spin -5'-2-10 gr.

Sådan vælger du den rigtige fiskestang

Forskellige typer af fiskestang

Vi har samlet mere end 1000+ fiskestænger her på siden med vidt forskellige anvendelsesmuligheder. Er du i tvivl om hvilken type du skal vælge, kan du læse lidt mere om de mest populære fiskestænger her.

Spinnestang

Den klassiske fiskestang er en spinnestang. Navnet kommer fra at man spinner ind på sit hjul, altså spinnefiske, med typisk kunstagn som blink, jig, spinner og så videre.

Spinnestangen kan bruges til det meste, lige fra fiskeri i søen efter aborre og gedde til kystens havørred over put&søen.

Spinnestænger fås i forskellige længder og styrke, afhængig af hvad du vil fiske efter. De kortere stænger er velegnet til præcise kast med lette agn, for eksempel til fiskere i å og mose, mens de længere stænger giver mulighed for lange kast på kysten.

Havfiskestang og Pirkestang

 

Den klassiske pirkestang er en kort, kraftig stang, der kan håndtere meget tunge pirke og meget tunge fisk! Det er denne stang du bruger når du tager på havet efter fuldfede nytårstorsk.

En anden type havstang er lavet til såkaldt kastefiskeri på havet, der ikke skal forveksles med spinnefiskeri. Her fisker man ofte på lavere vand med gummiagn og shads.

Trollingstang

Trolling er en fiskeform, hvor man i en båd har en eller flere fiskestænger sat til at fiske i forskellige dybder, mens båden sejles rundt på sø eller hav. På den måde kan man fiske et stort område af efter fisk. Det er typisk gedder man fisker efter i ferskvand og laks og store havørred i saltvand.

En variation af disse stænger kaldes predatorstænger, fiskestænger der er særligt lavet til de store rovfisk i søerne, altså gedder, der kan veje 10kg eller mere.

Rejsestang

Rejsetænger er 3 eller 4 delte stænger der folder sammen til ikke at fylde ret meget og er derfor super praktiske til at tage med i håndbagagen når du skal ud at rejse. Rejsestænger er også super tjekkede, hvis du bor i byen og skal have din fiskestang med på cyklen. Mange af de mest populære fiskestænger er 4 delte, så måske er det egentlig ikke helt dækkende at kalde dem rejsestænger.

Teleskop fiskestang
En anden type fiskestang er teleskostangen. Den er typisk lavet i robust materiale og kan derfor tåle det meste. En teleskopstang folder ind i sig selv, så længden kun er den korteste del, plus lidt ekstra. Derfor kan den tåle at være i bagagen eller kan ligge i bilen, så den altid er klar, hvis man kommer forbi et godt fiskespot.

Mede- og Karpestang

Medefiskeri, altså fiskeri med agn på flåd eller bundline, er en populær fiskemåde i danske søer og moser. Her fisker man efter særligt fredfisk så som skaller, brasen, karusser, suder og selvfølgelig karper, der er den helt store sportsfisk for medefiskere. Medestænger er lange og nogle gange endda helt uden fiskehjul, de såkaldte polestænger, som man bruger til at fiske fx skaller, som skal bruges til levende agn.

En variant af medestænger kaldes også specimenstænger til de store karper, specimener.

Brands

Vi har samlet fiskestænger fra en lang liste af kendte og mindre kendte brands. Nogle af de mest populære brands du kan se fiskestænger fra er:

  • Abu Garcia
  • Berkley
  • Daiwa
  • Okuma
  • Penn
  • Ron Thompson
  • Shimano
  • Savage Gear
  • Westin

og mange flere!

itemscope itemtype=”http://schema.org/Organization”> FB
Oceankaj