Fiskesæt til kystfiskeri

Senest opdateret Oktober 2018

Kom nemt og billigt i gang med det sjove kyst- og havnefiskeri efter fladfisk, torsk og makrel. Det er nemt at købe sig fattig i fiskegrej og havde jeg en bedre økonomi havde jeg nok også gjort det. Fiskestængerne jeg drømmer om kan du finde her. Indtil da må man jo nøjes med det kystsæt man har råd til. Det koster heldigvis ikke mere end en flad 500 mand at komme i gang. Ja, det kan faktisk gøres for ca. 250 kr., hvis det skal være rigtig billig. Jeg har forsøgt at gøre forarbejdet for dig og finde tilbud på fiskesæt til alle budgetter fra kendte mærker som Abu, Okuma og Westland.

Abu Pro Max Spin
Lækkert kvalitetssæt til kyst og allround

Svenske Abu Garcia har altid været kendt for kvalitet. Min første fiskestang var en Abu og min bedstefars fra 70erne fungerer også stadig fint. Abu er et rigtig godt mærke til dig der vil have noget der holder og er lavet i god kvalitet. Abu Pro Max Spin er et spinnesæt med 8 til 9 fods stang og Pro Max fastspolehjul. Stangen fås med kastevægt fra 7-28 gram til 30-60 gram. Jeg anbefaler du vælger 9 fods stangen med en kastevægt på 15-45 gram, så er du godt dækket ind. 8 fods stangen med en kastevægt på 30-60 gram må siges at være en stang til de tunge havnetorsk.

Hjulet er lavet i grafit og aluminium og har plads til 150 meters 0,30 mm line. Bremsen sidder på toppen og har en glidende bremse med god respons. Hjulet får mange rosende ord med på nettet, blandt andet 5 stjerner fra Amazons kunder. Et super allround sæt i kvalitet fra svenske Abu Garcia.

Forhandler Pris Fragt I Alt
Fiskegrej.dk 799,00 DKK 0,00 DKK 799,00 DKK Læs Mere

Spinnesæt til mole og hav

Komplet spinnesæt til kysten med alt du behøver


Dette fiskesæt til kysten er perfekt til dig der mangler det hele. Her får du stang, hjul og fiskegrej i et godt tilbud. Fiskestangen er fra Mitchell, en glimrende alsidig 8 fods stang med en kastevægt på 15-40 gram. Det er en stang du kan bruge til alt fra jigfiskeri efter havnetorsk til havørred spin fra kysten. Hjulet er et Ryobi Ecusima II i størrelse 3000.

I sættet medfølger også fiskegrej til hele sæsonen:

  • 2stk. 40gr pirke
  • 1stk. 25gr og 40gr Jighoved
  • 5stk. løse Jig kroppe
  • 2stk. Færdige Fladfiskeforfang
  • 2stk. Fladfiskeforfang med perler
  • 4stk. Lodder på 40gr
  • 5stk. Svirvler med hægte
  • 2stk. Makrel/Sildeforfang

Et rigtig fint fiskesæt, hvor du får det hele med og kan tage ud og fiske samme dag.

Forhandler Pris Fragt I Alt
Fiskegrej.dk 1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Læs Mere

Okuma G-Force kystsæt

Godt fiskesæt til begynder i god kvalitet

Okuma er en grej-producent fra Taiwan der gør sig meget i mellem og budgetklassen. Det er solide og billige stænger hvor du får god værdi for pengene. Okuma er ikke så kendt i Danmark, men i USA har mærket et godt navn, ikke mindst fordi de sponsorerer det populære fiskeprogram Saltwater Experience. Når man læser på nettet finder man mange tilfredse brugere og meget få negative. Taiwan lyder måske lidt hen af ”Kina kvalitet” men det er det ikke. Her er tale om kvalitet der fuldt matcher de Europæiske og Amerikanske sæt.

Dette fiske sæt kan fås i 7 til 10 fod. Jeg anbefaler klart du vælger 9 fods stangen med en kastevægt på 20-60 gram. Det passer perfekt til alt kystfiskeriet, fra de tunge torskeblink til de lette hornfiskeblink. Du kan også gå op til 10 fod for endnu længere kast. Hjulet er Okuma Electron, et fastspolehjul med plads til 200 meter line. Hjulet er lavet i holdbar grafit og aluminium. Bremsen sidder foran og får rosende ord med for at være præcis og fleksibel. Du kan også vælge 9 fods-stangen med en kastevægt på 7-35 gram stang og så har du også til fiskeri i Put and Take og andre steder.

Forhandler Pris Fragt I Alt
Fisk på Krogen 348,00 DKK 30,00 DKK 378,00 DKK Læs Mere

Fiskesæt til børn

Abumatic fiskesæt er et godt fiskesæt til børn med fiskestang og hjul med indkapslet line.

Det indkapslede fiskehjul er nemt og sikkert at bruge. De fleste børn børn kan nemlig godt have svært ved at bruge et fiskehjul med åben spole.

Abumatic fiskesættet er 5,6 fod langt og velegnet til både mindre og større børn. Sættet koster kun 200kr, så her kan alle være med. Fiskesættet bliver leveret med line på hjulet, klar til brug.

Kom billigt igang med at fiske med junior!

Abumatic fiskesæt til børn

Fiskesæt til børn med fiskestang og fiskehjul, samt påspolet line.

199 DKK 279 DKK

Hvad får du med et fiskesæt til kysten?

Du får en stang og et hjul. Kort og godt. Din stang skal være en 8-10 fods stang med en kastevægt på op til 40gram. Hvis du vil vide mere om at købe en fiskestang, så tjek denne guide. Du skal også have et hjul. Til kystfiskeri bruger vi et fastspolehjul og det skal kunne have noget (rimelig tyk) line på, fordi vi skal kaste langt. Det skal også have en god bremse, ikke for stram, ikke for hård, for vi kan både få små flade og store torsk på.

Er de billige kystsæt gode nok?

Ja det er de, selv om kvalitet koster, så er de to kystsæt omkring 500 kr altså helt fine til fiskeri i Københavns Havn og andre steder på kysten. Du får en helt fin 9 fods stang og et fastspolehjul med plads til 150-200 meter line. Det er fint.

itemscope itemtype=”http://schema.org/Organization”> FB
Oceankaj