Black Friday tilbud på fiskegrej – fiskestang, fiskehjul og meget mere

På denne side har jeg samlet alle Black Friday tilbud på fiskegrej. I år falder Black Friday d. 29 November, så tjek ind her på siden et par dage inden!

Fiskegrej.dk

Fiskegrej.dk er af Danmarks største lystfisker webshops med masser af gode tilbud. Her kan du finde alt fra fiskestænger og fiskehjul til waders og fiskehjul. Klik på banneret og linket nedenunder for at se hvilke Black Friday tilbud som Fiskegrej.dk har i 2019.

Lystfisk.dk

Fiskegrej.dk er af Danmarks største lystfisker webshops med masser af gode tilbud. Her kan du finde alt fra fiskestænger og fiskehjul til waders og fiskehjul. Klik på banneret og linket nedenunder for at se hvilke Black Friday tilbud som Fiskegrej.dk har i 2019.

Fiskpaakrogen.dk

Fiskpåkrogen.dk har udviklet sig fra en mindre webshop til en stor, seriøs webshop med mærker som Shimano, Abu, Savage Gear, Okuma og Berkley. De plejer at have nogle rigtig gode tilbud på Black Friday!

Andre forhandlere med Black Friday tilbud

  • Bilka
  • Effektlageret
  • Fluer.dk
  • Fisk og Fang
  • Hunters House
  • Hvidovresport

Det kan du købe til Black Friday

Fiskestang

Black Friday er et oplagt tidspunkt at opgradere fiskestangen. Hvis du er ligesom mig, så har du sikkert fisket lidt for længe med den samme fiskestang, du købt for et par år siden. Måske er det på tide med en stang nr. 2, der er målrettet dit foretrukne fiskeri.

Hvad med en 4-delt stang der er let at have med på cyklen til havnefiskeriet? Eller måske en lang bombarda stang på 11 til 13 fod? Så bliver det altså lidt lettere at komme afsted på fluefiskere efter havørrederne.

Skal du ud til jul og fiske efter de store torsk? Så kan du se om der er et godt tilbud på en kort, robust havstang.

Noget af det fedeste ved Black Friday er at du får muligheden for at få fat på mærker og modeller du måske ellers ikke ville købe. En Shimano Speedmaster, en Fenwick stang.

Fiskehjul

Fiskehjul i den gode ende koster mange penge (det rimer!). Skal du have et af Shimanos bedste hjul, for eksempel Shiman Stella, så skal du det meste af året op med over 4000kr. Undtagelsen er Black Friday, hvor du ofte kan få barberet 50% eller mere af beløbet.

Der er måske ikke garanti for lige netop Shimano Stella kommer på udsalg til Black Friday, men der er garanti for at der kommer et eller andet kvalitetshjul på tilbud og så er det med at slå til. Lige netop fiskehjul er efter min mening gode at gå efter på Black Friday, da der her er tale om dyre produkter i en kvalitet der er værd at betale for at få.

Waders

Har du længe haft lyst til at komme i gang med waders fiskeri, men synes du prisen på et par åndbare waders er lidt pebret, så er Black Friday måske lige det der skal til. Jeg anbefaler, som de fleste andre, at du går efter åndbare waders med støvle og ikke neopren waders.

Åndbare waders er langt mere behagelige at have på og de ekstra hundrede kroner de koster, sparer du jo netop på Black Friday. Dog skal det siges, at hvis der kommer et virkelig godt tilbud på Neopren waders (fx til 500kr), så slår jeg nok også til der.

Det bliver spændende at se hvilke waders tilbud der kommer på Black Friday!

Fishfinder

Jeg skrev for nylig en anmeldelse af den mobile fishfinder, Deeper. Hvis du er på udkig efter en sjov og ny måde at fiske på, så anbefaler jeg bestemt Deeper, hvis den kommer på Black Friday tilbud.

Med Deeper får du et fuldt funktionelt sonar og ekkolod til en fornuftig pris. Hvis Deeper kommer på Black Friday tilbud fx til under 1000kr, vil jeg mene det er et rigtig godt køb.

Oceankaj
Logo
itemscope itemtype=”http://schema.org/Organization”> FB